Smirting

Smirting är en mix av orden smoking och flirting och det är något som vi kanske kan förvänta oss i bingohallarna efter rökförbudet, som träder i kraft den 1 juni. Ska du med ut och röka? är nog ett av de vanligaste sätten att inleda en kontakt med, det vill säga om man är rökare och det är ju påfallande många bingokunder.

Det här fenomenet har blivit vanligt på restauranger i Norge, som har rökförbud sedan förra sommaren. Själv har jag i 65 år tvekat att både börja röka och spela bingo, men det känns som det är dags att slå till nu. Ska vi ta en cigg under Gruvan, jacken är ju ändå så låg ?

Ytterligare ett par konsekvenser av rökförbudet i Norge har förmärkts. Nattklubbarna har tvingats sätta upp doftsprejmaskiner för att dölja de mänskliga utsöndringar som röken tidigare dolde. Dessutom, vilket verkar lovande för oss, visar de norska erfarenheterna att folk dricker mer för att hålla rökbegäret stången. Så frågan är nu om vi skall uppmuntra den sistnämnda yttringen och göra rökrummen tråkiga för att folk skall spel mer, eller om vi skall inbjuda till tete-a-tete i bingohallen genom litet mer romantiska rökutrymmen.

Artikeln kommer från svebico.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *