Skraplotter på nätet

Det har varit mycket om casino på sistone, men idag bryter vi av med lite skraplotter eller scratch card som det heter på engelska och även på de allra flesta sajter som erbjuder spel på skraplotter.

Skraplotter är något som många bara förknippar med Triss och liknande från Svenska-Spel, men faktum är att på nätet finns åtskilligt med sajter som erbjuder olika formera av digitala skraplotter. Nämnda Svenska-Spel är en sajt där du hittar deras vanliga utbud att skrapa på nätet men det finns så många fler, speciellt när man lyfter blicken mot den internationella marknaden. En enkel sökning på Google ger dig åtskilliga alternativ, speciellt om du söker efter den engelska termen scratch card.

Bingo Scratch Card

Som du ser på bilden ovan finns skraplotter även som bingo, men det finns ett otal varianter.

Skraplotter är förmodligen det enklaste spel man kan spela på nätet, till och med enklare än att spela bingo. Slanta in, skrapa, vinn (förhoppningsvis…). Enklare än så blir knappast ett spel, eller jo – om man använder automatisk skrapning så blir det faktiskt lite lättare ändå, men då missar man ju spänningsmomentet i själva skrapet…

Om du inte gjort det redan, prova att spela skraplotter nästa gång du kollar runt på nätet. Som skrevs tidigare – Googla scratch card så hittar du garanterat nåt kul ställe!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *