Säsongspremiär för BingoLotto med Ladies Night på scen

Nu på söndag sparkar höstens omgång av BingoLotto igång. En omgång som kännetecknas av flera nyheter. Programledaren Rickard Olsson tar emot publik och soffgäster i en helt ny studio och även lotten har genomgått en make-over.
Efter ett långt sommaruppehåll är föreningslivets BingoLotto tillbaka på söndagskvällar i TV4. Den semesterutvilade programledaren Rickard Olsson kommer från och med söndag kväll kunna ses i en studio med helt nytt utseende.

-Det har snickrats och byggts febrilt under sommaren och jag är nöjd med resultatet. Vi ser fram emot en höstsäsong med massor av spännande artister, nya miljonärer och – framför allt – nya pengar till vårt föreningsliv, säger Rickard Olsson.

Själva bingolotten har också fått ett nytt utseende. För att ge föreningarna möjlighet till försäljning till och med efter programstart, har Folkspel tagit fram en så kallad ”sluten” lott med perforering runt om.

-För föreningar och återförsäljare innebär den slutna lotten att den tidigare slutrapporteringen inför programmet kan göras senare. En efterfrågad åtgärd vi nu med glädje lanserar, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel.

Det som hittills varit exklusivt för kvinnor lanseras på söndag för hela svenska folket. Showen Ladies Night med Martin Stenmarck, Kjell Bergqvist och Mikael Tornving visar smakprov från föreställningen som hittills lockat 40 000 kvinnor.

Den som inte hunnit stilla sin reslust bör passa på att spela BingoLotto nu på söndag – då lottar nämligen Rickard Olsson ut flera jordenrunt-resor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *