Sanna Nielsen och Drifters i BingoLotto

På lördag är det resorna som sticker ut lite extra i BingoLottos vinsthög. I "Semesterplanen" får vinnaren välja vart hon eller han vill resa. De som längtar till Medelhavet bör passa på vid utlottningen av Italienresor. Sanna Nielsen, Tysklandsaktuella Drifters och mångkonstnären Morgan Alling besöker studion.

– Utöver alla våra resor, som är lite av ett tema för kvällen, bjuder vi också tittarna på en hemlig lådvägg. Det är ett spel där vinnaren får flera chanser att ta hem en bil, berättar programledaren Rickard Olsson.

Sanna Nielsen var ytterst nära att sjunga hem årets upplaga av Melodifestivalen med låten Empty Room. På lördag har tittarna chansen att åter höra henne framföra den mäktiga balladen. Publiken får även lyssna till ett smakprov från hennes kommande album.

Drifters tillhör ett av landets mest meriterade dansband. I år var de Grammisnominerade och bandet är ständigt på turné landet runt. Nu är de stora även i Tyskland där de under mars månad låg etta på den nationella radiolistan över mest spelade schlagers – en av de största kategorierna i landet. För att inte förväxlas med amerikanska The Drifters kallar sig bandet i Tyskland för Midsommar.

– De ville ha ett fint namn som associerar till något svenskt. Och vad är väl svenskare än just midsommar?, säger sångerskan Erica Sjöström.

"Våldsamt skoj. Föreställningen Slapstick bjuder på makaber och fysisk humor i världsklass." Så skriver en av Stockholms största dagstidningar om Morgan Allings föreställning som är en hyllning till den gamla stumfilmens hjältar som Chaplin och Buster Keaton. Morgan kommer till BingoLotto på lördag där han berättar mer om hur det är att vara skådespelare, komiker, regissör och manusförfattare.

Förra lördagen åkte Superchans-vinnaren hem med 2 miljoner kronor i bagaget. Denna vecka är det Ethel Isaksson från Boden, Barbro Gustavsson från Iggesund och Carin Tranell från Tranås som gör upp om ett snurr på hjulet och därmed också chansen att vinna tre miljoner kronor. De två övriga åker dock inte hem lottlösa: de gör upp om en bil eller 50 000 kronor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *