Rena artistbingon i BingoLottos säsongavslutning

Status Quo, Per Gessle och Helena Paparizou, det är några av artisterna i årets stora säsongsavslutning av BingoLotto. Men innan BingoLotto tar semester ska vinster för 24 miljoner kronor lottas ut. Dagen till ära är programmet extra långt och sänds kvällen före Sveriges nationaldag.

Klockan 19.30 på tisdag kväll den 5 juni sparkar den igång – säsongsavslutningen av BingoLotto. I ett extra långt program erbjuds artister av internationella mått, vinster värda 24 miljoner kronor och massor av gäster – tillika en hemlig sådan som gömmer sig i ”utedasset”.

– Vi har en fantastisk säsong bakom oss. BingoLotto har genererat runt 120 miljoner kronor till svenskt föreningsliv och programmet BingoLotto fortsätter – efter femton år – att locka tittare. Vår programledare Rickard Olsson är populär i hemma i stugorna och han tar nu en välbehövlig semester för att kunna ta nya tag inför höstens omgång av BingoLotto, säger Hans Sahlin, tillträdande VD på Folkspel.

I sista programmet klär sig BingoLotto i sommarskrud och avslutar säsongen i ett rejält vinst- och artistfyrverkeri som brukligt är. Fyra bingospel är inplanerade och på scen trängs stjärnorna.

Nu är de tillbaka i Sverige – och BingoLotto. För andra gången i BingoLottos historia får vi se Status Quo på scen. Per Gessle greppar gitarren och framför låten ”En händig man” och Helena Paparizou sjunger låten ”The game of love”, från albumet med samma namn.

På scen och i Rickards soffa får vi även se Lasse Berghagen, Lasse Holm, Linda Bengtzing, Jan Johansen, Niklas Andersson, Molly Sandén, Benjamin Wahlgren, Magnus Johansson och Scandinavian Strings.

I kvällens trivselpanel sitter Tina Thörner, Lasse Holm och Rafael Edholm. Dessutom ingår de i juryn i BingoLottos ”Look alike-tävling” dit tittarna kan skicka MMS eller mejla in bilder på sig själva. Den person som juryn tycker mest liknar ”sin” kändis vinner en kamera.

En person från Nyhammar finns med i studion för att eventuellt få ett snurr på Superchanshjulet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *