Premiär för världens bästa bingo

I vår har vi sett henne leda en kör i TV4:s satsning ”Körslaget” och under sommaren har hon glatt tusentals besökare på Liseberg med ”Allsång med Lotta”. Men under hösten kommer Lotta Engberg att dra ned på sjungandet och i stället iklä sig programledarrollen för BingoLotto.

– Jag ser jättemycket fram emot att jobba med BingoLotto. Att återigen få leda ett direktsänt tv-program ska bli kul! Jag kan lova att hösten kommer att bjuda på flera överraskningar, både för TV-publiken och för gästerna, säger Lotta Engberg.

Det är inte bara programledaren som är ny för säsongen: Det nya bingospelet – med högvinster direkt på bingoraderna – är något alldeles särskilt. Med de nya lotterna kan man vinna en bil, en resa eller upp till 10000 kronor – direkt på spelet. I Lottas ”Spelhåla” kommer det att finnas både enarmade banditer och andra turspel samt ett helt nytt Finalspel.

– ”Världens bästa bingo” med storvinster direkt på bingot kommer garanterat att gå hem i stugorna, säger Lotta Engberg om en av nyheterna i höstens BingoLotto. Finalspelet är också helt nygjort och kommer att bjuda på rafflande spänning.

En annan nyhet i Lottas BingoLotto är vinjetten ”Lotta nyfiken på” där en mängd aktuella och intressanta människor kommer att dyka upp i studion för att intervjuas och överraskas av Lotta. Först ut är bioaktuelle skådespelaren Peter Stormare. Några andra som kommer att sitta i Lottas intervjusoffa är Bert Karlsson, Christer Lindarw, Lasse Berghagen, Anna Book, Lasse Lönndahl, Towa Carson, Marit Paulsen, Eva Rydberg, Loa Falkman, Sissela Kyle och Lasse Holm.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *