Premiär för världens bästa bingo

2008-08-26 | Bingo 

BingoLotto Bingo

I vår har vi sett henne leda en kör i TV4:s satsning "Körslaget" och under sommaren har hon glatt tusentals besökare på Liseberg med "Allsång med Lotta". Men under hösten kommer Lotta Engberg att dra ned på sjungandet och i stället iklä sig programledarrollen för BingoLotto.

- Jag ser jättemycket fram emot att jobba med BingoLotto. Att återigen få leda ett direktsänt tv-program ska bli kul! Jag kan lova att hösten kommer att bjuda på flera överraskningar, både för TV-publiken och för gästerna, säger Lotta Engberg.

Det är inte bara programledaren som är ny för säsongen: Det nya bingospelet - med högvinster direkt på bingoraderna - är något alldeles särskilt. Med de nya lotterna kan man vinna en bil, en resa eller upp till 10000 kronor - direkt på spelet. I Lottas "Spelhåla" kommer det att finnas både enarmade banditer och andra turspel samt ett helt nytt Finalspel.

- "Världens bästa bingo" med storvinster direkt på bingot kommer garanterat att gå hem i stugorna, säger Lotta Engberg om en av nyheterna i höstens BingoLotto. Finalspelet är också helt nygjort och kommer att bjuda på rafflande spänning.

En annan nyhet i Lottas BingoLotto är vinjetten "Lotta nyfiken på" där en mängd aktuella och intressanta människor kommer att dyka upp i studion för att intervjuas och överraskas av Lotta. Först ut är bioaktuelle skådespelaren Peter Stormare. Några andra som kommer att sitta i Lottas intervjusoffa är Bert Karlsson, Christer Lindarw, Lasse Berghagen, Anna Book, Lasse Lönndahl, Towa Carson, Marit Paulsen, Eva Rydberg, Loa Falkman, Sissela Kyle och Lasse Holm.

Kommentarer

Kommentera gärna. Om du vill visa en bild bredvid din kommentar skaffa dig en gravatar!