Picasso ställs mot väggen hos Lotta

Ända sedan barnsben har Marie Picasso haft en stark vilja och envishet. Som åttaåring bestämde hon sig för att bli vegetarian och i tonåren kom hon på att hon skulle byta namn. Vissa påstår även att Marie var en riktig vilding i tonåren. Hur det egentligen ligger till tar Lotta reda på i BingoLotto på söndag.

Hon förknippades länge som dokusåpakändisen från Big Brother. Men 2007 tog hon en rejäl revansch då hennes dröm om att sjunga och bli känd gick i uppfyllelse – då vann hon TV4:s talangprogram Idol. Idag leder hon sin egen kör i TV-programmet Körslaget och hämtar gärna energi från den andliga världen.

Marie ska inte bara gästa Lottas soffa, vi får även se henne på scen där hon sjunger sin nya singel ”Turn myself into pieces”. På scen uppträder Roger Pontare, som även han har erfarenhet från Körslaget. Han kommer att sjunga låten ”If walls could talk”. Tillsammans med Marie sjunger han låten ”Stjärnorna”, som Roger gjorde med Marie Bergman i melodifestivalen 1994.

På söndag är det jackpotkväll vilket innebär att plånböckerna ska fyllas med kontanter. Lyckas du dutta rätt nummer på bingobrickan har du chans att vinna upp till 88 000 kronor, på en enda rad. Dessutom finns det över 200 000 kronor i vinstregnen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *