Nyheter på SvenskBingo.nu

Nu har vi åter öppnat möjliheten att registrera sig som medlem här på SvenskBingo.nu  Anslut dig redan idag till alla de som redan finns registrerade och spana in vilka av dina vänner som är medlemmar. Skulle det vara så att ingen av dina vänner finns med ännu så kan du alltid tipsa dem att bli medlemmar eller helt enkelt hitta nya!

Varför ska man då bli medlem på Sveriges största(?) bingo-community?
Som medlem får du din egen personliga sida där du själv bestämmer hur mycket eller lite du vill dela med dig av dig själv till andra medlemmar. Du får även en egen personlig gästbok och snart kommer vi även lansera din egen personliga bingo-blogg! För att hålla ordning på dina vänner finns ett kompis-system där du kan se vilka som är eller vill bli dina kompisar.
Vårt forum kommer endast hålla öppet för medlemmar för att på så sätt hålla upp nivån på inläggen. Alla kan läsa vad som skrivs, men bara medlemmar kan skriva.

Utöver detta kommer vi arbeta på att skaffa fram nätest bästa bonusar på olika bingosajter. Vi kommer anordna tävlingar med fina priser och annat skoj – men enbart för våra medlemmar.

Så vad väntar du på? Bli medlem nu! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *