Nya BingoLotto – Premiär för världens bästa bingo hösten 2008

Nu börjar det dra ihop sig till premiärdax för världens bästa bingo! Söndag den 31 augusti gör Lotta Engberg entré som ny programledare och hon har redan satt sin prägel på det 17 år gamla kulturfenomenet. Ett världsunikt bingospel med högvinster direkt på bingoraderna kommer att höja pulsen rejält hemma i TV-sofforna. I Lottas ”Spelhåla” finns nya turspel och spelmoment som i vanlig ordning innebär ett vinstregn utan dess like. Dessutom blir det en spännande ”Här är ditt liv”-gäst i varje program. Först ut är Peter Stormare.

Premiärer är alltid speciella men i BingoLottos säsongspremiär den 31 augusti 2008 kan vi utlova något alldeles särskilt. Efter 17 år i rutan har sommaren använts för att göra om BingoLotto riktigt rejält. Självklart finns bingospelen kvar men det blir inte vilken bingo som helst. Från och med hösten innebär de nya lotterna att man kan vinna en bil, en resa eller upp till 10000 kronor direkt på spelet. I Lottas ”Spelhåla” finns både enarmade banditer och andra turspel och naturligtvis – ett helt nytt Finalspel.

– Det här ska bli jättekul. BingoLotto är ett fantastiskt spel- och underhållningsprogram och jag längtar efter att ge mig ut i direktsändning och göra bra och spännande program, säger en laddad Lotta som ligger i hårdträning inför premiärprogrammet.

”Lotta nyfiken på”

Med sin musikaliska bakgrund blir det naturligtvis massor av musik från scen på söndagskvällarna. Men Lotta har dessutom infört ett nytt moment i varje program med en slags ”Här är ditt liv”-gäst. Under vinjetten ”Lotta nyfiken på” kommer en mängd aktuella och intressanta människor att dyka upp i intervjusoffan under hösten. Först ut är Peter Stormare. Klara för hösten är även Bert Karlsson, Christer Lindarw, Lasse Berghagen, Anna Book, Lasse Lönndahl, Towa Carson, Marit Paulsen, Eva Rydberg, Loa Falkman, Sissela Kyle och Lasse Holm.

Missa inte BingoLotto i TV4 Plus, söndagen den 31 augusti, 19.00 – 21.00.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *