Ny chans till spelare från Småland efter miss i BingoLotto

BingoLotto erbjöd honom en ny chans. Smålänningen Anders Svenningsson tog den. På söndag får vi veta hur mycket missen i förra veckans direktsända BingoLotto var värd.
Det var när de två återstående spelarna i förra helgens BingoLotto skulle göra upp om vem som skulle få snurra på Superchanshjulet som det uppstod förvirring i spelandet då ”fel” bokstavslucka öppnades. BingoLotto korrigerade genast händelsen, men trots detta ger BingoLotto Anders Svenningsson en ny chans.

– Vi rättade genast till misstaget under programmets gång men kände att Anders Sveningsson förtjänade en ny chans, säger Leif Flatow, lotteriföreståndare på Folkspel.

Men valet är inte enkelt för Anders Sveningsson. BingoLotto ger honom flera valmöjligheter: Antingen kan han acceptera att få samma vinstsumma som Superchansvinnaren Elisabeth Carlsson snurrade hem: 500 000 kronor eller att återigen ställa sig framför tomma luckor, som i sin tur kan innebära att han får stanna på 50 000 kronor eller möjligheten att få spela om ett snurr på Superchanshjulet. Ett snurr där kan ge honom upp till tre miljoner kronor.

På scenen på söndag får vi möta sångerskan Emilia som främst är förknippad med den för några år sedan flitigt spelade hiten Big Big World. Nu är hon tillbaka med ett nytt album: Små ord av kärlek. Texterna må vara mörkare, men kärleken till musiken har aldrig varit större. Pernilla Andersson och Dregen är två av de artister som vill hylla den 70-årsfirande Svante Thuresson. Svante har de jämna åren till ära samlat några av sina vänner och gjort albumet Svante Thuresson & vänner. I BingoLotto på söndag får vi höra trion framföra smakprov från albumet.

Martin Timell är en av frontfigurerna i TV4:s miljösatsning. På söndag hälsar han på Rickard Olsson för att hjälpa honom att dela ut vinster som gör bostaden mer miljövänlig.

En chans på Superchanshjulet denna vecka gör upp mellan spelare från Örebro, Uddevalla, Åmål – och kanske även Burseryd. Det avgör Anders Sveningsson.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *