Nanne Grönvall och kanadensiska tvillingar i BingoLotto

En Sverigedebut i BingoLotto har för många artister inneburit succé. Fråga bara Josh Groban och Helmut Lotti. Framtiden får utvisa om de kanadensiska tvillingarna Ryan och Dan kommer att få uppleva en motsvarande musikalisk saga efter sitt BingoLotto-framträdande på söndag? Dessutom är Finnkampen i fokus. Rickard får besök i soffan av några av våra friidrottsstjärnor.

Tvillingarna, som aldrig tagit några sånglektioner men som av många spås en lysande framtid, får på söndag dela scenen med en av våra allra populäraste artister – Nanne Grönvall. I höst håller Nanne hov på Hamburger Börs med sin egen krogshow, som hon döpt till "Vild". BingoLotto-publiken får höra – och se – ett dansnummer med låten "Pisse-Nisse". För bingo-musiken står Dana Dragomir som framför låtar från sin senaste skiva "Älskade svenska visor".

Knappt har Carolina Klüft, Susanna Kallur och de övriga i svenska friidrotts-landslaget vikt ihop sina nummerlappar och packat ned skorna förrän det är dags igen. Till helgen avgörs den klassiska Finnkampen på Ullevi Göteborg. På söndag får även BingoLotto besök av några av våra friidrottsstjärnor. Vilka – det får vi se efter Finnkampen.

-Det är stjärnor som Carolina Klüft som ger vår verksamhet ett ansikte. Det är bland annat för att få fram sådana talanger som vi finns till. Vår verksamhet är oerhört viktig för att detta skall kunna ske – allt vårt överskott går oavkortat tillbaka till föreningslivet och ger alla chansen till en meningsfull fritidssysselsättning, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel.

Superchans-hjulet är nu äntligen tillbaka efter en lång semester. Vem får chans till miljonerna? Blir det Erik från Hyssna, Rolf från Luleå eller Tord från Väja?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *