Mysig bingokväll med Lotta och Ragnar Dahlberg

Höstmörkret verkar numera ogenomträngligt – även för BingoLotto-gänget. För att lysa upp tillvaron har Lotta bjudit in en gäst som vet hur man får till en mysig afton, nämligen Ragnar Dahlberg, tidigare programledare för Go´kväll. Mellan intervjuer och vinstregn spelar dansbandet Drifters – live från studion.

Ragnar Dahlberg, mest känd som programledare för Café Norrköping och Go’kväll, är Lotta Engbergs pratgäst i söndagens BingoLotto. Ragnar har lagt programledaryrket på hyllan men inte saktat ned på arbetstakten för det. Han har flera projekt på gång, bland annat driver han ett café och spelar cittra i världens enda manliga cittragrupp – Cittronilerna. Kanske får vi ett smakprov på söndag?

Folkspel, vars största produkt är BingoLotto, ägs av svenskt föreningsliv och verkar för att alla, barn såväl som vuxna, ska få en meningsfull fritid. För det behövs pengar. Pengar som dras in bland annat via Folkspel och dess produkter.

– BingoLotto är som det berömda chokladägget – tre överraskningar i ett: underhållning, vinstchanser och god nytta – föreningslivets överlevnad, säger Lotta Engberg.

Ragnar Dahlberg har dock mer än bakelser och cittror på agendan. Även han vill att föreningslivet ska fortsätta att blomstra. Ragnar är en hängiven supporter av Waldemarsviks IF. Därför skänker han på söndag 10 000 kronor till klubben som sysslar med både fotboll och ishockey.

Finalspelet är spelet som kan ge ett rejält tillskott i kassan. Denna vecka är det Monica Bergström från Hagfors som ska testa turen. Som mest kan hon vinna tre miljoner kronor på spelet som går ut på att gissa om nästa spelkort har en högre eller lägre siffra än det liggande. Som minst åker Monica hem med 100 000 kronor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *