Musik och magi i BingoLotto

Guld, guld och åter guld. På påskdagen står denna ädla metall i centrum i BingoLotto då man bland annat kan spela om fem kilo (!) äkta guld. Lotta har dessutom bjudit in det svenska curlinglandslaget, som vann OS-guld i Vancouver, till programmet och kvällen till ära har hon utökat den populära Färgfemmans 25 luckor till 100. Joe Labero, Brolle, Linda Bengtzing och Velvet samt Fantastic Four står för underhållningen.

På söndag gäller det att sitta stadigt på kvasten för att hinna med i BingoLottos Guldkväll. Till påskstudion kommer Joe Labero, Brolle, Linda Bengtzing och Velvet, samt Motown-gruppen Fantastic Four. Den populära Färgfemman har bytt skepnad och svällt till Färgfemman De Luxe: Hela hundra guldluckor finns laddade med miljontals kronor och fem kilo rent guld! Bland annat.

Joe Labero har denna magiska afton lovat att utföra några för kvällen avgörande konster med programledaren Lotta Engberg. Linda Bengtzing och Velvet framför vinnarlåten Victorious och Brolle kontrar med sin senaste hitlåt Anything she wants. De fyra killarna i Fantastic Four tar hjälp av BingoLottos husband och gör en egen tolkning av den stora 60-talshiten I can´t help myself.

BingoLottos påskupplaga kommer att generera många nya miljonärer. En av dem kan bli veckans finalspelare som har chans på tre miljoner kronor. Med några tips från Joe Labero kanske kort-resan till högsta vinsten blir en enkel match för Jan-Erik Erlandsson från Älmhult.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *