MTGs spelbolag Bet24 lanserar Lotto

Normalt serveras bara nyheter om bingo, men detta är för bra för att missas!

Bet24 meddelar idag att bolaget lanserar Lotto. Bet24s Lotto har en garanterad Jackpot på 15.000.000 euro varje vecka, med en dragning varje fredag 15.50, via www.bet24.com. Lotto är den populäraste spelprodukten i hela norra Europa och Bet24s inträde på Lotto-marknaden innebär att kunderna nu erbjuds ett spännande alternativ till den produkt som det statliga monopolet erbjuder, dock med en mycket högre Jackpot.

– Lanseringen av Lotto ligger helt i linje med vår strategi att alltid tillhandahålla marknadens bästa spelprodukter för att ge den bästa spelupplevelsen till våra kunder. Lotto är i våra nyckelmarknader den mest populära spelprodukten och vi är därför mycket glada över att vara det första privata spelbolaget i norra Europa som lanserar en så spännande online-produkt till marknaden. Med Bet24s Lotto har kunderna en chans på sju att vinna en gratisbiljett till nästa dragning. Sextio procent av omsättningen på Lottobiljetterna går tillbaka in i prispotten, medan fyrtiofem procent återgår hos Svenska Spel. Varje vecka garanteras en Jackpot på 15.000.000 euro vilket ligger högre än de statliga monopolen i termer av prispengar och säkerställer att vi alltid ligger i framkant när det gäller att belöna våra vinnande spelare, säger Lotta Lindquist-Brosjö, VD för Bet24.

ILLF (International Lottery in Lichtenstein Foundation) är den organisation som förser Bet24 med Lottoprodukten. De har sedan start donerat mer än 3.000.000 euro till organisationer som WWF, Röda korset och Human Rights Watch. Fem procent av intäkterna från varje såld lott doneras till hjälporganisationer.

Dragningarna kan följas genom LIVE visning varje fredag 15.50 svensk tid via www.bet24.com.

För mer information, vänligen kontakta Lotta Lindquist-Brosjö på:
+44 1895 433 000

Bet24 grundades 2001 och erbjuder spel och vadslagningsmöjligheter till sina kunder via www.bet24.com. Bet24 förser sina kunder med odds för internationella, nationella och lokala sportarrangemang, med en spännvidd från UEFA Champions League, via VM i dart, till Greyhound racing. Bet24 erbjuder även ett stort utbud av livebetting, där kunderna kan satsa under eventens gång, samt poker och kasino. Företaget har aktiva kunder i 70 länder runt om i världen, med en majoritet från de nordiska länderna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *