Midsommar med MamaMia Bingo

MamaMia Bingo tycker att Midsommar ska se ut så här, vad tycker du?

Midsommaraftonens bingo
Midsommarbonus! Du får 100 % bonus upp till 300 kr på en insättning!

Midsommarfest! Var med och fira midsommarafton på MamaMia Bingo! Det blir extra mycket festligheter i chatten från 17:00 och fram till midnatt. Det sjungs midsommarsånger, dansas runt stången och sjungs säkerligen en och annan snapsvisa. Sätt på dig partyhatten och var med du också!

Pengachansen! Fredagarna präglas av pengaregn, då lottas nämligen olika höga kontantbelopp ut i Pengachansen. Detta innebär att du, bara sekunder efter att du vunnit, kan hämta hem dina pengar till banken och bege dig ut för en helkväll på stan. Pengachansen spelas hela kvällen från 18:00 till midnatt. Chattvärdarna meddelar i god tid i vilket rum tävlingen spelas.

Midsommadagens bingo
Denna lördag spelas midsommarjakten mellan 13:00-19:00 när chattvärden säger till. Du ska då skriva *MIDSOMMARJAKTEN* och tre valfria nummer, precis som ett chattspel. Den som vinner chattspelet får sedan välja en skatt på kartan som den önskar öppna, och vinner det som gömmer sig där i. 12 vinster ska delas ut, allt ifrån 50 kr att spela för till 1000 kr ligger i potten.

Dessutom – Lördagsmyskväll i TRIO! Ibland kan det vara skönt med lite avkoppling. Värm en kopp kaffe och slå dig ner, bingon börjar 19:00 i TRIO.

Midsommar hos MamaMia Bingo ser ut att bli en riktigt trevlig tillställning!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *