Melodifestivalen kommer till BingoLotto

  Många ser med spänning fram emot vem som vinner Melodifestivalen på lördag. Och på söndag kanske vi får se vinnaren i BingoLotto. BingoLotto är enligt tradition det första TV-programmet som Melodifestival-vinnaren uppträder i efter finalen. 
Scenen delas på söndag med den 25-årsjubilerande Hasse ”Kvinnaböske” Andersson.

Den här veckan domineras den svenska musikscenen av Melodifestivalen. På BingoLotto arbetas det febrilt på att få vinnaren till programmet.
– Melodifestivalen har blivit en av de största musikhändelserna i Sverige varje år. Vi arbetar för högtryck med att kunna upprätthålla vår tradition att få vinnaren till BingoLotto för att framföra sitt bidrag till Eurovisionfestivalen, säger Nils von Matern, musikansvarig på BingoLotto.

”Här é ja”, en nyinspelning av gamla vinyllåtar och ”25 år i Änglahundens spår” är de senaste skivsläppen från Hasse ”Kvinnaböske” Andersson. Nu ger han sig ut på en konsertturné genom hela landet. Ett stopp på vägen är BingoLotto där han tar hjälp av sitt tiomannaband och framför en riktig ”röjare”.

Två av Sveriges mest välkända komiker, Özz Nûjen och Måns Möller, turnerar under våren landet runt med en stand-up duell. Özz som bland annat är känd från programmet Stockholm Live möter i rafflande ordkamper sin ”motståndare” Måns, som vi sett ordvitsa i programmen Extra Extra samt TV4:s Time Out. På söndag i BingoLotto får Rickard chansen att sätta dem på prov.

Ett av de hetaste namnen inom jazzvärlden kommer till BingoLotto på söndag för att spela under bingospelen: Avishai Cohen Trio. Trions grundare Avishai Cohen var tidigare basist i Chick Coreas band men har sedan ett par år tillbaka sin egen trio som nu turnerar världen över.

Tre miljoner kronor. Det är vad som hägrar för de tre personer som på söndag besöker Rickard och tävlar om ett snurr på hjulet. De lyckliga tre är från Västervik, Härnösand och Obbola.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *