Massor av julstämning i BingoLotto

På söndag är det åtta dagar kvar till en av årets höjdpunkter, julafton. I BingoLotto firas tredje advent till tonerna av Arvingarnas Winter Wonderland. Julens budskap – i form av toner – står även Daniel Lemma för som framför låtar från sitt senaste album Somebody on your side. De som vill fylla på present- och matförrådet bör zappa över till BingoLotto på söndag – och förse sig med en lott.

Arvingarna kommer till BingoLotto-studion på söndag för att sprida julglädje. Casper, Kim, Lasseman och Tommy tar med sig låten Winter Wonderland till studion. Men de nöjer sig inte med det – de står även för bingomusiken.

En annan artist – vars musik sprider glädje men också tröst – är Daniel Lemma. Daniel är aktuell med sitt fjärde album Somebody on your side. I programmet får vi höra låten Keeps Getting Better. Albumet är producerat av Lemma själv och ges ut på egna etiketten DextraMusic.

På Folkspel har man i dag bråda dagar. Förutom alla julklappsvinster och uppesittarkvällen som nalkas (23/12) har man även en Sverige-premiär att se fram emot:
– Den 30 december smäller det! Då är det premiär för Sveriges enskilt största lotteri – Svenska Rikslotteriet. I en direktsänd gala från Globen kommer vi i samband med lotteriet att hedra några av all dem som gör ett fantastiskt jobb ute i våra föreningar. 17 personer, från hela Sverige, kommer att få ta emot stipendier för sina insatser, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel.

På söndag är det dags för årets näst sista snurr på hjulet. Tre lyckliga spelare får göra upp om ett tryck på den röda knappen som i sin tur kan ge tre miljoner.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *