Månadsfinal med miljöbilar för miljoner och Elvis på scenen

Elvis lever! Åtminstone i form av 23-årige Justin Shandor från USA. Justin anses vara en av världens bästa Elvisimitatörer och på lördag kommer han till BingoLotto. Med sig har han ett unikt band: Glen D. Harlin, B.B. Cunningham samt svenskarna Mats Persson från Gyllene Tider och Tommy Blom från Tages. Och bland vinsterna hägrar miljöbilar för miljoner!
– På lördag rockar vi loss ordenligt i BingoLotto. Elvisimitatören Justin Shandor kommer till studion för att visa varför Elvis fick epitetet "The King", säger programledaren Rickard Olsson.

Han har ställt upp i tjugo Elvistävlingar och vunnit nitton av dem. Justin Shandor är stor på den amerikanska hemmaplanen. På lördag uppträder han för första gången i BingoLotto. Med sig har ett band som inte går av för hackor: vid pianot hittar vi Glen D. Harlin, som själv turnerat med Elvis. På bas B.B. Cunningham, som spelar med Jerry Lee Lewis. För de svenska inslagen står Mats Persson och Tommy Blom, som varit bandmedlemmar i Gyllene Tider respektive Tages.

Tredje gången gillt! Talesättet gäller i allra högsta grad för Årets kock Tom Sjöstedt. Efter att tidigare inte riktigt ha nått ända fram lyckades 32-åringen i sitt tredje försök knipa förstaplatsen i tävlingen Årets kock. Juryn var övertygad om Toms förträfflighet i köket: "en mycket värdig segare!" I BingoLotto bjuder Tom på röding med blomkålspuré och passar samtidigt på att lotta ut en resa till sitt favoritresmål Palma de Mallorca.

Tolvårige Julian från Stenkullen har på lördag chans att vinna fina vinster i barnens egna BingoLotto-tävling som går under namnet Skattjakten. I en av alla skattkistor i Rickards studio ligger Julians drömvinst. Utmaningen ligger i att inte hitta denna vinst med en gång – Julian vinner nämligen också innehållet i alla kistor som leder till drömvinsten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *