Månadsfinal i ett gyllene BingoLotto

På söndag är det stor Månadsfinal i BingoLotto. För att fira den andra av BingoLottos tre Gyllene veckor lottas det ut extravinster i form av resor för miljoner.  I Rickards intervjusoffa – och på scen – får vi se och höra Eldkvarn, Magnus Carlsson och årets vinnare av Let´s Dance.  

Månadsfinal i BingoLotto innebär att resor värda miljoner lottas ut i programmet på söndag – jorden runt-resor, direktcharter till Thailand och resor till ön Gozo utanför Malta bland annat.

– Under våra tre Gyllene veckor kommer vi även att fylla ett specialchartrat flygplan till Lanzarote – med 180 BingoLotto-vinnare. Projektet är möjligt tack vare vår sponsor Solresor som har egna flygplan till resmålet, säger Hans Sahlin, vvd och produktchef på Folkspel. Värdar under resan, som går av stapeln i början på december, är inga mindre än programledaren Rickard Olsson och Janne ”Loffe” Carlsson.

Melodifestivalen lever vidare i BingoLotto. Magnus Carlsson kommer till studion för att framföra sin senaste hit – ”Live forever”. En låt som just nu ligger på tredje plats på svensktoppen, sexa på Tracks-listan och nia på digilistan.

Eldkvarn – med den intensivt bloggande Plura (eldkvarnsvartblogg.nu) – släpper den fjärde april ut ett nytt album som heter, just det: ”Svart blogg”. På söndag förhandsspelar Eldkvarn en av låtarna i BingoLotto: ”Fulla för kärlekens skull”.

Under bingospelen bjuds det på söndag kväll på gitarrspel av högsta klass av Max Schultz som spelat med artister som Tommy Körberg, Marie Fredriksson och Victoria Tolstoy.

Tre miljoner kronor. Det är den högsta vinsten i SuperChanshjulet. De tre som får vara med om att tävla om ett snurr på hjulet kommer denna vecka från Hagfors, Sundsvall och Ängelholm.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *