Månadsfinal i BingoLotto med Anders Ekborg och Idol-Danny på scen

På söndag är det stor månadsfinal i BingoLotto. Detta brukar helt enkelt innebära – mer av allt. Utöver alla miljoner som finns till utlottning väntar även tio Volvo C30 på nya ägare. De nya bilarna kommer att lottas ut var tionde minut under programmet.

För musikunderhållningen står skivdebuterande Anders Ekborg och TV4-tittarnas favorit Idol-Danny för.

Sångaren och skådespelaren Anders Ekborg inleder nu ett nytt kapitel i sitt liv. Den populäre artisten är högaktuell med albumet ”Äkta vara”, som är hans första soloskiva. I BingoLotto på söndag framför han låten ”Han som vunnit allt” – en ballad skriven av Benny Andersson och Björn Ulvaeus.

Kvällens andra sångartist, Danny ”Idol-Danny” Saucedo, gästar BingoLotto på sin födelsedag för att framföra första singeln kallad ”Tokyo”. Danny har flest träffar av alla Idol-artister på TV4.se och ligger etta på Digilistan (före detta Hitlistan).

Fotografen Mattias Klum har de senaste åren rest runt i Linnés fotspår för att samla material till en film om 300-årsjubilaren Carl von Linné. Med sig på resan har han haft Folke Rydén och praktikanten Carl Philip Bernadotte. I BingoLotto berättar Mattias om sitt arbete och passar också på att lotta ut en resa som går till en av de platser Linné besökt.

En av stjärnorna i BingoLotto på söndag är den senaste medlemmen i Volvo-familjen – Volvo C30. Tio stycken Volvo C30 lottas ut under programmets gång – till några av dem som köpt bingolotter. Möjligheten att få tag i lotter har nu förbättrats genom att det är möjligt att köpa lotter On Line i BingoLottos lottbutik på nätet. Alla som vill stödja ”sin” förening och/eller utmana Fru Fortuna kan printa ut sina lotter från nätet – fram till en halvtimma före programstart. 

Veckans tävlande om ett snurr på Superchans-hjulet kommer från Norrahammar, Orsa och Munkedal.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *