Månadsfinal i BingoLotto – Glenn Strömberg bjuder på heta tips

När SMHI nu lovar varmare väder, vad passar då bättre än lite heta tips för grillen? På söndag kan du få dem serverade av matoraklet och fotbollsexperten Glenn Strömberg, som då gästar BingoLottos stora Månadsfinal.

På scen står de rockande grabbarna i The Boppers – som firar 30 år. 

Temat i BingoLottos månadsfinal är Hus & Hem. Bakom luckor och vinnande nummer döljer sig vinster som grillar, vitvaror, möbler och verktyg. De som mer lockas av en mobil fritid bör vara på alerten då BingoLotto lottar ut en Kabe husvagn.

Med Glenn Strömberg exporterades svenskt fotbollskunnande till Italien. När fotbollsskorna var utslitna – efter bland annat 185 matcher i Atalanta – hade han samlat på sig ovärderlig kunskap om internationell fotboll och samtidigt börjat nysta upp hemligheterna bakom den italienska matkulturen. I dag har Glenn en egen serie av matprodukter inspirerade av det italienska köket. Bakgrunden till denna serie och heta tips för grillen samt massor av fotbollssnack bjuder han på i BingoLotto på söndag.

1977 var året då bandet The Boppers bildades. I år firar de 30 år på scen.

– Svenska folket har rockat till The Boppers musik i tre decennier, säger Nils von Matern, musikansvarig på BingoLotto. Med 14 album bakom sig ger bandet nu ut nya plattan som kort och gott heter ”30”. På söndag får vi vara med när de firar jämt.

Skivan innehåller nyskrivet material, hårt riffade gitarrer och mängder av starka refränger med stämsång.

I förra veckan stannade Superchanshjulet på 1 miljon kronor – en vinst som gick till Örebro. På söndag är de tre vinnarna som gör upp om ett snurr från orterna Ulricehamn, Stenkullen och Halmstad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *