Månadsfinal i BingoLotto

På lördag är det Medelhavet som står i centrum i BingoLotto. Nu när vintern har parkerat över Sverige flyttar Rickard Olsson blickarna söderut och lottar ut resor till Sicilien, Kroatien, Grekland och Cypern. Barbados, Tomas Andersson Wij och Gunilla Backman står för örongodiset.
Över 700 000 tittare såg BingoLotto på påskdagen. Av dessa valde flera tusen att ringa in till kändispanelen för att teckna en prenumeration av bingolotter.
– Resultatet av inringningarna innebär att över 1 miljon kronor kan gå direkt till våra föreningar. Ett glädjande resultat. De behöver all hjälp de kan få för att hålla sina viktiga verksamheter i gång, säger programledaren Rickard Olsson. 

Tre Grammisar, tio guldskivor och tre platinaskivor. Meritlistan för dans- och popgruppen Barbados är imponerande. Bandet kommer till BingoLotto på lördag och de har med sig inte bara en ny låt utan även en ny sångare. Låten de framför heter Bara för en dag och bakom micken står Björn Lagerström.

Rickard Olsson gästas även av en jubilar. Tomas Andersson Wij firar i år tio år som skivartist. Tomas gjorde stor succé förra året med en egen tolkning av Carolas låt Evighet, som han framförde under finalen i Melodifestivalen i Globen. Han är aktuell med sin åttonde skiva som heter En sommar på speed, där han tagit hjälp av bland annat en 16 man stor stråk- och blåsorkester plus en skivstudio av rang.

Musikalstjärnan Gunilla Backman är aktuell med föreställningen Best of Broadway på Berwaldhallen i Stockholm. På lördag kommer hon till BingoLotto för ett framträdande – både på scen och i Rickard Olssons intervjusoffa.

Till de allra mest populära inslagen i BingoLotto hör Superchanshjulet. De tre som på lördag får göra upp om ett snurr på hjulet – som i sin tur kan ge tre miljoner kronor – är Rose från Tumba, Wania från Tyresö och Karin från Timmele.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *