Månadsfinal i BingoLotto

Månadsfinal i BingoLotto innebär alltid något extra. Denna söndag i form av bilar och internationella toner framförda av Enrique Iglesias. Dessutom får vi en rapport från Bok & Bibilioteksmässan i Göteborg, där programledaren Rickard Olsson kör ett specialkomponerat ”kulturbingo”.

Bingo på en bokmässa? Ja, på söndag blir det en realitet. Då kör nämligen Rickard Olsson en specialvariant av BingoLotto på Bok & Biblioteksmässan, där vinsterna helt naturligt består av – böcker. Under söndagskvällens program får vi se hur det gick för Rickard och den BingoLotto-spelande mässpubliken.

Den spanskfödde artisten Enrique Iglesias har sålt över 40 miljoner album. Den senaste skivan tog tre år att producera. En process som innebar resor till Miami, Los Angeles och Sverige! Max Martin, Kristian Lundin och Anders Bagge är de svenska producenter som haft ett finger med i spelet vid produktionen av albumet Insomniac:

– När jag gör en skiva, jobbar jag på nätterna, säger Enrique på sin hemsida. Under tre år har jag jobbat på nätterna och sovit på dagarna. Jag har varit hyperaktiv i hela mitt liv. Ordet Insomniac var det första som slog mig när jag höll på att ta fram ett passande namn till skivan.

I BingoLotto får vi höra låtarna Tired of beeing sorry och Do you know. 

BingoLotto är det enda direktsända tv-programmet med live-underhållning och chans till miljoner. På söndag gör följande tre spelare upp om chansen till de tre miljonerna i Superchanshjulet: Lena från Hägersten, Gunda från Bispgården och Ulla från Oscarshamn.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *