MamaMia vilken weekend!

MamaMia Bingo - Sveriges snabbast växande bingo?MamaMia Bingo radar upp massor av händelser under denna weekend, både smått och stort – allting roligt, allting bingo!

Weekenden inleds med fredagen då alla får upp till 250 kronor i bonus på en insättning. Dessutom spelas Lådchansen – en ny sommartradition? – som är ett väldigt kul spel där du kan vinna de vinster som döljer sig i lådorna. Denna veckan finns helt nya vinster, allt ifrån kaffe till en digitalkamera att plocka hem. Alla vinster och information om hur Lådchansen spelas finns på hemsidan för MamaMia Bingo.

På lördag blir det semesterminnen och tipsrunda. Mejla in ditt bästa semesterminne och du har chansen att vinna ett härligt sommarkit om ditt semesterminne läses upp. Hmm, kanske jag skulle mejla in om när det spelades bingo i Brasilien…?
I tipsrundan är det bra att ha papper o penna till hands så du kan skriva ner de rätta svaren på frågorna och därmed ha chansen att vinna 400 kronor. Det är inte bara bingo som ger dig vinst…

Är du kändistokig och gillar att gissa? Gillar du dessuton ”trav”? Då är söndagen din dag! Du kan vinna 200 kronor om du vet vilken kändis de förvrängt ansiktet på och sen blir det ”Söndagstrav”. Blir du helgens supertrav-vinnare..?

Allt detta – och så klart all ”vanlig bingo” – händer i helgen hos MamaMia Bingo

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *