MamaMia – Påskharen spelar bingo!

2010-04-02 | Bingo 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo verkar få besök av påskharen denna påsk och han verkar inte planera att delta i äggjakten utan snarare placera ut sina egna små guldägg med extra vinster

Påskäggjakt blir det under lördag 12-19 när chattvärden säger till. Den som vinner får välja ett påskägg och vinner vad som nu kan finnas i ägget. 12 påskägg delas ut med upp till 1000kr som innehåll.
Efter äggjakten kan man behöva varva ner och det görs lämpligtvis under Myskvällen från 19 och framåt i Trio.

Påskharen lägger ut sina guldägg under söndagen i form av extra radvinster. Påskharen meddelar i chatten vilken rad som ger vilken vinst, men han kan dyka upp när som helst mellan 12-21 så håll utkik.
Du har under dagen dessutom chans att bli en av 3 vinnare som får 100kr, helt enkelt genom att mejla in en bild på hur din påsk ser ut. Påskpromenad eller påskmiddag - hur ser det ut hos dig?
Dessutom - Söndagsmyskväll i Trio! 19-21 kan du koppla av med myskväll i Trio.

Trots att det är måndag är inte helgen slut, vilket MamaMia Bingo firar genom att ge 50kr bonus på alla insättningar du gör om 200kr eller mer. Det blir 25% härlig påskbonus det!
Mellan 14-15 blir det påskinspirerade chattspel med extrakryddade vinster och från 18 tills påsken är slut blir det Marathon i Club60 när chattvärden är på plats. Vinnaren får dubbel vinst - ett bra avslut på påsken!

Kommentarer

Kommentera gärna. Om du vill visa en bild bredvid din kommentar skaffa dig en gravatar!