MamaMia Bingo ger dig gratis bingobrickor

MamaMia Bingo - Sveriges snabbast växande bingo?MamaMia Bingo firar att helgen är här och som vanligt firar man på fler än ett sätt – eller vad sägs om härlig bingobonus, gratis bingobrickor och roliga tävlingar där du kan vinna pengar att spela bingo för.

Helgen inleds idag fredag med en härlig bingobonus – du får 100% bonus på en insättning upp till 400 kronor. Härligt med lite extra pengar att spela bingo för, kanske det kan passa dig riktigt bra att spela bingo i Club60 ikväll mellan 2300-0000 då det blir en liten extra bonus – köper du 3 bingobrickor får du en extra bricka på köpet. Visste du förresten att Club60 är det populäraste rummet hos MamaMia Bingo?

På lördag klockan 1700 i Club60 blir det tipsrunda med frågor om killarna och tjejerna i supporten – så ett tips kan vara att läsa bloggarna och försöka hålla dig ajour med vad som sägs i bingochatten. Tolv frågor med tre möjliga svar är vad du ska besvara och när det är gjort mejlar du in ditt svar och har då chansen att vinna 500 kronor att spela bingo för.

Helgen avslutas med Supersöndag som denna helg innebär Supertrav i Club60 mellan 1300-1400 och 1800-1900. Om trav inte är din grej så kanske du istället föredrar att gissa vem denna person är. Om du vet svaret ska du mejla till MamaMia senast söndag – då har du chansen att vinna 200 kronor att spela bingo för.

Efter helgen är det tråkig måndag igen, men MamaMia gör sitt för att få den att lysa lite skönare! Eller vad sägs om att få 50 kronor extra på alla insättningar du gör på minst 200 kronor. Dessutom har du möjligheten att hämta hem några extra slantar i chatten där det delas ut stegrande chattspelsvinster.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *