MamaMia Bingo firar med dubbel bonus denna helg!

MamaMia Bingo - Sveriges snabbast växande bingo?MamaMia Bingo bjuder alla på dubbel bingobonus denna helg! På fredag får du 100% på en insättning upp till 300 kronor och på nationaldagen (lördag) får du 100% upp till 400 kronor. Känns bra inför helgen!!

Med spänning ser jag fram emot ”Fredagsuppdraget” – där chattvärdarna bestämmer vilka uppdrag som ska utföras. Jag misstänker att svåra uppdrag ger bättre betalt så det gäller att vara laddad på fredagskvällen…

Jag vet att många ser fram emot lördagen – av helt olika skäl…  Då bär det av till Gran Canaria för vinnarna i chartertävlingen där jag är säker på att de kommer ha det fantastiskt skönt. Mat, dryck, party och bingo – nästa år vill jag också följa med…
Vi som stannar hemma får fira nationaldagen och om du stannar till hos MamaMia Bingo så kan du spela lördagskrysset. Korsord och bingo – intressant kombination!

De som inte har huvudvärk och torr tunga på söndag kan vinna lite extra pengar på söndag då det blir både ”Gissa vem” och ”Söndagstrav”.

Allt detta – och säkert mer därtill – i helgen hos MamaMia Bingo

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *