MamaMia Bingo firar in 2012

MamaMia Bingo bjuder in till nyårsfest och det börjar bra – alla får 100 % bonus upp till 150 kr på en insättning. Sedan fortsätter det i rasande takt med en massa roligheter, eller vad sägs om att minnas 2011 i Förkväll. I detta nyårsquiz gäller det att ha koll på året som gått för gär kommer det dyka upp frågor om allt mellan himmel och jord. Det blir frågor om bingo, världen i stort och smått. 400kr vinst för den som minns mest och bäst!

Om inte quiz är din starka sida så kanske Fredagskulorna kan passa bättre! Fredagskulorna är ett nytt chattevent som fungerar ungefär som pengachansen. Man anmäler 2 B tal, 1 N tal och 2 O tal. Exempelvis *FREDAGSKULORNA* 1 5 36 67 74. Det kommer att finnas 20 kulor att välja mellan vid vinst. I varje kula gömmer sig ett belopp som betalas ut till ditt spelkonto. Utöver pengar finns det även små överraskningar i vissa kulor. Dessa överraskningar kan variera – likt ett Kinderägg vet man aldrig vad som väntar!!

På Nyårsdagen håller Kalle och Olle nyårsfest i chatten. Det blir chattfest mellan 9-14 där det dyker upp en massa roliga tävlingar och events.

Kika förbi MamaMia Bingo du också!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *