Lurad på Bingolottovinsten

Den 80-åriga kvinnan i Sundsvall fick i ett samtal veta att hon vunnit 50 000 kronor på Bingolotto. Tyvärr var pårigningen bara en busringning.

När kvinnan fick samtalet i lördags kväll blev hon överlycklig. Efter många års spelande på Bingolotto hade hon äntligen lyckats vinna en större summa. Och inte nog med det, hon skulle få åka till Göteborg och vara med under direktsändning också. På grund av hennes dåliga hörsel skulle killen i telefonen ringa till grannen för detaljerna. Glad i hågen rusade kvinnan över till sin granne.

– Hon blev så glad att hon helt glömde att hon opererat knät bara några dagar innan. Hon glömde käppen och rullatorn. Det kunde gått riktigt illa, berättar väninnan.

Men väninnan fick inget samtal. De gick tillbaka till 80-åringens lägenhet för att se om det skulle ringa igen, och det gjorde det. Men den här gången var det en ångerfull pappa i andra änden som berättade att det var hans son som busringt.

– Det är ett illa tilltag, tycker inte du det? Hade vi tänkt efter kunde vi förstått att Bingolotto inte skulle ringa på en lördag, men man blev så glad. Folk ska inte helt lita på samtal från Bingolotto, säger väninnan.

Artikeln kommer från st.nu

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *