Klackarna av i BingoLotto

Vi är vana vid att se henne i full fart. Är det inte BingoLotto så är det Allsång på Liseberg eller annat evenemang. Alltid lika glad, öppen och entusiastisk. Men på söndag åker klackarna av då Lotta Engberg får besök av Malin Berghagen för att lära sig att koppla av, om än bara för några minuter. Malin delar nämligen med sig av ett av sina främsta intressen, yoga.

För några år sedan kom yogan in i Malin Berghagens liv, och hon menar att den gjort henne mer närvarande, harmonisk och medveten i nuet.

Många ser henne som hälsan själv och en god förebild för den som vill leva mer sunt. Hon beskriver att yoga och friskvård alltid varit ett viktigt inslag i hennes liv, och på senare tid blivit hennes stora sysselsättning.

Tidigare har hon varit verksam inom teater och skådespeleri och medverkat i bland annat Rederiet. Och många har säkert sett henne som programledare för Det Okända och hört henne och kollegan Peter Borossy på Lugna Favoriter.

Idag reser hon runt och håller yogakurser över hela Sverige. På söndag besöker hon Lotta, då åker morgonrockar på och levande ljus tänds. Om Malin kan få Lotta att koppla av får vi se i BingoLotto på söndag, och naturligtvis besöks Malin av en hemlig gäst.

Vi får även njuta av tonerna från Sveriges just nu bästa dansband, The Playtones, vinnare av Dansbandskampen 2009.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *