Kärlek & Beatles i BingoLotto

På söndag står kärleken i centrum i BingoLotto. Artisten Rikard Wolff kommer att framföra sånger och prata om ämnet som både kan ge livet mening och ibland krossa hjärtan. Claes af Geijerstam håller även han sig till temat och framför smakprov från sin Beatlesinspirerade turné Love is all you need.

Taube, Lundell, Gärdestad och Barbro Hörberg. Det är några av låtmakarna till de sånger som Rickard Wolff kommer att framföra under sin höstturné Rikard Wolff – För Kärlekens skull. Rikard själv beskriver kärleken som förmedlas i föreställningen som ”dröm och plåga, revolution eller katastrof”. I BingoLotto framför han låten För Kärlekens skull.

Kärleken är temat även för kvällens andra gäst – åtminstone vad gäller val av turnétitel. Claes af Geijerstam och banden Liverpool och The Repeatles turnerar i höst med föreställningen Love is all you need, som är en tribut till 60-talet, Beatles och andra artister som gjorde 60-talet till ”musikens och kärlekens decennium”. Claes kommer också att lotta ut en resa som går i Beatles fotspår.

BingoLotto är i dag det enda direktsända tv-programmet med live-underhållning. Spelet ger chans till många och stora vinster. Men viktigast av allt – BingoLotto genererar miljoner tillbaka till det svenska föreningslivet varje vecka. Förra året bidrog BIngoLotto med 360 miljoner till Sveriges föreningar.

De spelmoment som kan ge mest vinstpengar i BingoLotto är Superchanshjulet. På söndag gör följande tre spelare upp om vem som får snurra på hjulet och få en segerkram av programledaren Rickard Olsson: Lars från Trelleborg, Lilly från Oskarshamn och Vajlet från Gävle

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *