Just nu hos SveaBingo

Hur ser veckan ut för dig? Om du inte har något inplanerat så kan vi tipsa dig om SveaBingo som just nu har fullt upp! Som ny spelare får du 50kr när du blir medlem och dessutom dubblar de din första insättning upp till 1250kr – så varför ha det trist när du kan ha det så här kul med SveaBingo!

Måndag – TVÅ FÖR EN
Varje måndag körs TVÅ FÖR EN! Alla vill väl ha någonting för ingenting. Dubbla dina bingochanser att vinna SIKTA HÖGT JACKPOT med SveaBingos TVÅ FÖR EN erbjudande.

Tisdag – CHAT TISDAG
Bingochatta dig vild varje tisdag! Mellan 8 och 10 och 17 och 19 vinner man dubbla priser i chatten. Se till att vara med varje tisdag och vinn på härliga chattspel.

Onsdag – Alla är vinnare
Onsdagar handlar om att ha trevligt tillsammans och faktiskt också om att vinna på bingo tillsammans. På onsdag spelas Alla är vinnare-spel hela dagen. Bingo för alla!

Torsdag – Kronbingo
Kom förbi varje varje torsdag så kan du spela den mycket uppskattade kronbingon i hela 4 timmar! Med garanterade potter på sammanlagt hela 400 kronor per spel vore det vansinne att inte spela.

Fredag – Fantastiska fredag
Var med på Fantastiska fredag för att få en smakstart på helgen. Varje Fredag kommer du att hitta fantastiska garanterade potter och helt nya bingospel.

Lördag – Raketen
Hoppa på Raketen på lördagarna och låt den ta dig till nya höjder. Raketen är en helt ny jackpot där antalet utrop för att vinna den stiger efter varje enskilt spel!

Supersöndag
En fest med med stora möjligheter att vinna stort. Vad sägs om dubbla skraplotter och hela fyra timmar happy hour. Allt är möjligt under härliga Supersöndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *