Jill och Tina i ett BingoLotto där väst möter öst

BingoLottos musikscen gästas denna vecka av den 10-årsjubilerande Jill Johnson. Sällskap i TV-rutan får hon av Tina Thörner som varit i Kina och kollat läget inför nästa års OS. I bagaget har Tina dessutom flera Kina-resor som programledaren Rickard Olsson lottar ut till ressugna BingoLotto-spelare.

I ett decennium har Jill Johnson stått på den svenska musikscenen. I dagarna släpper hon sin första coverplatta, Music Row. Titeln är inspirerad av namnet på högkvarteret för musik i Nashville, USA. BingoLotto-publiken får höra låtarna Angel of Morning och Jolene, den sistnämnda ursprungligen framförd av Dolly Parton.

– BingoLotto är inte bara det enda programmet med live-musik och utlottning av miljoner. Det är också ett program som – efter 16 år – fortfarande engagerar, konstaterar Rickard Olsson efter att ha besvarat högen av veckans fan-brev.

Nu är det ett halvår kvar till nästa sommars stora sporthändelse, OS i Kina. Den svenska rallystjärnan Tina Thörner har tagit en paus i sina Dakar-förberedelser och besökt landet med över en miljard invånare. I ett resereportage berättar Tina mer om Mittens Rike, dess sevärdheter och kultur. Rickard kommer dessutom att lotta ut resor till landet som rustar för OS.

Många är de BingoLotto-spelare som drömmer om Superchanshjulet. Flera hundra miljoner har genom åren delats ut till alla de lyckligt lottade som fått se nålen stanna på sjusiffriga belopp. På söndag är det en av följande som får spela på hjulet: Per-Elof från Växjö, Sten-Olof från Kållered eller Lars från Huskvarna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *