Jackpotvecka i BingoLotto

Lotta Engbergs superhöst med BingoLotto fortsätter. Självklart spelas som vanligt ”Världens bästa bingo” på söndag. Men inte nog med det, det är även nypremiär för Jackpotveckan. Det innebär högre vinster än normalt och fler vinstchanser med en extra bingobricka att spela på i Treans bingo. Även denna vecka är naturligtvis Lotta nyfiken på en ny gäst – i soffan sitter popsångerskan och stordansaren från dokusåpan Let´s Dance – Anna Book, som kommer att både granskas och överraskas.

– Jag har väntat på Jackpotveckan med spänning. Att kunna fortsätta dela ut höga vinster till spelarna även efter förra veckans Guldkväll känns otroligt bra, säger Lotta Engberg.

Gästen som Lotta är extra nyfiken på under Jackpotveckan är vår svenska popsångerska Anna Book. Numera även känd från dokusåpan Let´s Dance i TV4. Anna är i full färd med repetitionerna av familjemusikalen ”Sune” och lanseringen av självbiografin – boken om Anna Book. Men Lotta kommer inte bara att tala om böckerna och dans – de sedvanliga överraskningarna väntar också på leverans. Varje gäst hos Lotta denna höst får möjligheten att hjälpa Sveriges ideella föreningar genom att skänka en check på 10000 kronor. Anna Book har valt att skänka sina 10000 kronor till Solna IF.

I Finalspelet denna vecka har Harry Bergstrand från Helsingborg chans att spela hem tre miljoner kronor. Det gäller för Harry att utifrån ett spelkort välja ett annat kort och gissa om det är ”högre” eller ”lägre” än det liggande kortet. Som mest åker han hem med tre miljoner kronor och som minst med 100000 kronor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *