Hus, hem och en Uggla i BingoLotto

Caroline af Ugglas har alltid varit en person som syns och hörs. På söndag får vi träffa henne i BingoLottos soffa. Ett garanterat spännande samtal där Lotta gör en djupdykning i hennes liv som rymmer både sång och konst. På vinstsidan är det Hus & Hem som gäller för hela slanten.

Hösten står för dörren och vad passar då bättre än att ägna sig åt Hus & Hem? Det gör också Lotta med råge på söndag när hon drar igång alla spel. Extra vinstregn och extra bingospel kan innebära både möbler och vitvaror för den lyckosamma. Lottas ”egen vinst” är denna vecka en upplevelseresa till mustiga Skottland.

I soffan får Lotta besök av sångerskan Caroline af Ugglas. Caroline som ligger bakom populära ”Körslaget” tog den svenska TV-publiken med storm då hon slutade som tvåa i melodifestivalen med Snälla, snälla. Caroline ska inte bara sitta i Lottas soffa utan även framföra låtarna Vi blundar och Regera.

Veckans gäst i BingoLotto får skänka 10000 kronor till en valfri förening i Sverige. Caroline har valt att skänka sina till Riksförbundet för mag- och tarmsjuka.

Förra veckans finalspelare tog hem storkovan och åkte hem som mångmiljonär. Om veckans spelare Leif Danielsson från Borås har samma tur återstår att se. Kontanter från 100000 upp till tre miljoner kronor står på spel.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *