Guldkväll i BingoLotto med Lasse Berghagen

Räkna med ett fullspäckat BingoLotto på lördag. BingoLottos Guldkväll lockar inte bara med två musikaliska världspremiärer, även tio kilo rent guld, extra många bilar och solresor står på spel för alla som vill spela BingoLotto! Lottas gäst denna afton i TV4 är ingen mindre än Lasse Berghagen. Räkna med att rafflande hemligheter kommer att avslöjas.

BingoLottos Guldkväll, som för kvällen byter kanal från TV4 Plus till TV4, lördagen den 27 september kan stoltsera med två musikaliska världspremiärer. Bland annat ett helt nytt artistsamarbete mellan Sanna Nielsen, Daniel Lindström och Markus Fagervall. Artisterna kommer även att framföra nya låtar ackompanjerade av BingoLottos husband. Ett husband som trots flera framträdanden i BingoLotto ännu inte har ett eget namn. Tittarna uppmanas därför att gå in på www.bingolotto.se och komma med namnförslag.

– På lördag är det femmans växel som gäller, säger Lotta. Vinsterna är minst sagt ädla och extra många denna vecka och för vår gäst har vi en drös med överraskningar …

Personen som Lotta är nyfiken på under Guldkvällen är artistkollegan Lasse Berghagen. Reportage från Lasses barndom kommer att visa nya sidor av artisten och en djupdykning i historiska arkiv avslöjar hittills helt okända fakta om honom.

Lotta får även besök av kollegan Harald Treutiger som gör ett gästspel i studion för att berätta om sitt nya bingoprogram ”Full Bricka” – ett varjedagbingo i TV.

Veckans chans till miljonerna i Finalspelet har Maj-Britt Hansson. Maj-Britt reser ned från Gävle till Göteborg för att – förhoppningsvis – vända korten i en ordning som ger tre miljoner kronor.

BingoLottos Guldkväll sänds lördagen den 27 september, klockan 20.00 i TV4

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *