Guldkväll i BingoLotto – extra av allt!

Melanie C, Martin Stenmarck och Roger Pontare är några av alla de artister som uppträder i BingoLottos stora Guld-kväll på söndag. I soffan hittar vi Tilde de Paula, Linda Hammar och Janne ”Loffe” Carlsson. Och bland alla guldvinster finns det fortfarande chans att få en biljett till BingoLottos eget Solrese-flygplan till Lanzarote!

BingoLotto på söndag börjar något senare än vanligt – 19.25 och håller på fram till 23.30. De extra timmarna behövs! Programmet är späckat av artister, spel och vinster. Ett fjärde bingospel och en hel del överraskningar utlovas.
Folkspels samarbetspartner Solresor gör ”årets semester” möjlig. 160 platser finns kvar i BingoLottos specialchartrade plan till Lanzarote. Reseledare på solresan är inga mindre än programledaren Rickard Olsson och Janne ”Loffe” Carlsson. Men det är fler resor än så som ska lottas ut. För att hålla ordning på alla resor har Rickard bjudit in Tilde de Paula som föreståndare av resepanelen. Vinexperten Bengt Frithiofsson sitter också med i panelen och lottar ut en resa till Sydafrika och naturfotografen Mattias Klum lockar med en resa till Galapagosöarna.

Det extra bingospelet bjuder på vinster – skapade av kända svenska konstnärer. Verk av följande kreativa gäng utlovas: glaskonstnären Kjell Engman, målaren Camilla Pyk, skådespelaren Janne ”Loffe” Carlsson, som är en fena på keramik och akvarell samt målaren och programledaren Carolina Gynning.

Chans på snurr på Superchans-hjulet – med sin topp-vinst på tre miljoner kronor – görs på söndag upp av spelare från orterna Huddinge, Ljungskile och Fjärås.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *