Guldfinal i BingoLotto

Mitt i Halloweenyran ska den tredje och sista av BingoLottos guldveckor firas – och det rejält. Programmet är flyttat till lördag kväll och kryddat med extra spel och överraskningar. För musikunderhållningen står Christer Sjögren, Louise Hoffsten och Amy Diamond.

Lördagen den 3 november är det dags för en av BingoLottos förlängda sändningar som innehåller inte mindre än fyra bingospel.

– Ett par gånger om året händer det! BingoLotto ikläder sig den riktiga finkostymen, förlänger programmet och satsar på extra mycket glamour och fler vinster, säger programledaren Rickard Olsson. På lördag har vi dessutom tre hemliga gäster som jag inte känner till. Det blir en afton i spontanitetens tecken!

Christer Sjögren, Louise Hoffsten och Amy Diamond är artisterna som underhåller från guldscenen på lördag. Dessutom kommer tre hemliga gäster att dyka upp i rutan. Vilka de är känner endast en handfull personer till – programledaren Rickard Olsson hör alltså inte till dem. De hemliga gästerna kommer inte tomhänta: Med sig har de en drömresa som tittarna, genom att ringa in till programmet, kan vinna.

Bert Karlsson har lämnat svampplockarpåsen hemma och satsar denna helg på att fira Halloween – på amerikanskt vis. Helgen till ära har han klätt ut sig och beger sig ut på gatorna för att busa…

Vad vore en guldfest utan mat? BingoLotto satsar på ”creme de la creme” och bjuder in stjärnkocken Leif Mannerström som serverar fyra BingoLotto-spelare en oförglömlig vinst: kulinarisk lyx i direktsänd TV. Inte nog med det – en av dem åker dessutom hem i en ny bil.

Allt detta – och lite till nu på lördag den 3 november klockan 21.00-00.15.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *