Flera nyheter när Loket återkommer

På söndag den 18 april gör Leif "Loket" Olsson comeback som programledare för BingoLotto. Det kommer att märkas på flera sätt. Både när det gäller spelmoment, musik och gäster har det skett förändringar som troligen kommer att få många att le igenkännande.
I går repeterade redaktionen på BingoLotto tillsammans med Leif ”Loket” Olsson för första gången på fem år. Det kunde man inte tro. För dem som såg på var det nästan som om tiden hade stått stilla sedan 1999, då ”Loket” senast ledde programmet.
− Det kändes ungefär som förr, fast det är klart att det finns en hel del moment som inte var med när jag var med senast och som det tar lite tid att få till ordentligt. Hur som helst ska det bli oerhört roligt att återse hela BingoLotto-publiken på söndag, säger Leif "Loket" Olsson.

Några av sakerna som tränades i går gällde nyheter i spelmomenten. En av de viktigaste förändringarna handlar om Superchansen, där det från och med söndag blir lättare att vinna de verkliga toppvinsterna.
Den så kallade "Elakingen" försvinner från hjulet och ersätts av en "Stopp"-skylt.

Den som spelar får fortfarande dra tre gånger på hjulet.

Om man hamnar på "Stopp" betyder det att man får den vinstsumma man redan hunnit få ihop på de föregående dragen. "Elakingen" innebar att man förlorade alla pengar man redan hade dragit in och fick 200 000 kronor med sig hem.

Hamnar man på "Stopp" redan vid första draget vinner man ändå en kvart miljon, 250 000 kronor.

Maximal vinst är nio miljoner kronor.
Andra viktiga förändringar är:
Barnvinsten förändras och blir mer inriktad på upplevelser för föräldrarna och barnen. De som vinner kommer att få en fantastisk Göteborg-upplevelse med hotell och logi där Liseberg givetvis kommer att stå i centrum.

Bingoberra och Bingolotta kommer tillbaka från en lång semester. Men först i programmet den 25 april!

Lådchansen återkommer. Precis som förr betyder det att den som kommer fram till programmet får chansen att välja en låda direkt eller att komma till programmet nästa vecka. Detta ökar chanserna att göra "smarta" val i jakten på de mest attraktiva lådvinsterna.

I Parspelet blir en Volvo toppvinst varje vecka. Om den inte hittas av den som spelar, hamnar den istället som extravinst i nästa veckas program.
BingoLotto sänds på söndag klockan 18.00-20.00 i TV4. Gästartist är Christina Lindberg.

Pressreleasen kommer från bingolotto.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *