Denna vecka på ahaBingo

ahaBingo har lagt upp planerna för veckan – och de ser trevliga ut!
Eller vad tycker du?

Tisdag: 100kr bonus!
Varje tisdag är det STOR bonus på ahaBingo. Gör en insättning och spela sedan för 95kr under tisdagsdygnet, så får du 100kr extra att spela för.

Onsdag: ahaRacet
Varje onsdag direkt efter VIP-timmen körs ahaRacet i Maxitrippeln. 10 spel där det gäller att få full bricka på minst antal bollar. Vinnaren kammar hem hela 1000kr att spela för! Även ahaRacets snigel får ett pris!

Torsdag: Lucky Looser
Varje torsdag kl. 20-22 är det ”Lucky Looser Afton” i Maxitrippeln. Chattvärdarna lottar ut massor av extra pengar att spela för och VIP-poäng till dem som inte lyckas knipa en radvinst.

Fredag: Fest med 50kr Bonus
Varje fredag är det fest på ahaBingo! Kvällen är fullspäckad med tävlingar och chattspel mellan 18:00-23:30. Du får även 50kr i insättningsbonus varje fredag hela våren!

Lördag: Lördagskryss
Lös Lördagskrysset, maila in nyckelordet och delta i utlottningen där första pris är 1000kr att spela för.

Alla dagar
Varje morgon mellan 9:00-11:00 bjuder chattvärden på kaffe. I Morgonkaffet har du chansen att vinna allt från extrapengar till presentkort. Kluriga frågor och Lucky Looser är bara några av de roliga aktiviteterna.

Varje dag mellan 19.00-20.00 delas det ut massor av extra VIP-poäng i Maxitrippeln. För varje radvinst du kniper under VIP-timmen får du 200 VIP-poäng.

Vilken dag hos ahaBingo är din favoritdag?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *