BWO och Tomas von Brömssen på BingoLottos scen

BingoLottos höstsäsong är i full gång. På söndag gästas programmet av albumaktuella BWO och Tomas von Brömssen som inte bara framträder utan också lottar ut exklusiva resor.
I förra veckan kickade BingoLotto igång efter ett långt sommaruppehåll. Då med ett helt nytt utseende på både studion och lotten allt för att göra BingoLotto ännu modernare och fräschare.

På söndag får programledaren Rickard Olsson besök av BWO med Alexander Bard, Martin Rolinski och Marina Schiptjenko i spetsen. Gruppen kom tvåa i Melodifestivalen 2006 och har toppat hitlistorna i så väl Sverige som utomlands. I år har BWO uppträtt världen över inför utsålda konsertlokaler i London, Moskva, Warszawa och Istanbul. I BingoLottos studio framför bandet de nya låtarna "Rhythm Drives Me Crazy" och "Let It Rain", som finns med på BWO:s kommande album "Fabricator".

På plats i BingoLottos studio finns Tomas von Brömssen, som efter många år är tillbaka med sin nyskrivna revy "Återkomsten". I den bjuder Tomas på finurliga och roliga sketcher och tar publiken på en resa från livets början till slut.

Självklart ska det lottas ut spännande resor nu på söndag och även där har de kända gästerna ett finger med i spelet. BWO drar en lycklig vinnare som får åka till Paris och Tomas von Brömssen lottar ut en tur till Norge med Hurtigrutten. Dessutom bjuder Rickard Olsson på ett resereportage från Montenegro.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *