Bröllopspecial i helgens BingoLotto

I söndagens BingoLotto kommer Lotta att presentera det brudpar som ska gifta sig i direktsändning i nästa veckas program! Dessutom får hon besök av Julio Iglesias svenska favoritjournalist – Annika Jankell. Hon berättar om sin framgång och om möten med några av världens största artister.

Annika Jankell är en svensk programledare och journalist. Under slutet av 80-talet gick hon över från SVT till TV4 och blev känd som en mycket duktig intervjuare. Hon hade bland annat ett eget intervjuprogram och fick träffa några av världens största artister.

Med Julio Iglesias gjorde hon ett specialprogram och blev så omtyckt att han skickade en jätteväxt till Annika som tack! Nu leder hon nöjesprogrammet ”P4 Premiär” som går varje lördag i Sveriges Radio.

På scen blir det rockabilly då både The Refreshments och sångerskan Eva Eastwood sjunger några av sina mest populära låtar.

På pingstdagen den 23 maj är det bröllopsspecial i BingoLotto. Lotta har fått in mängder av ansökningar till utlottningen av bröllopet. Nu på söndag presenterar hon det lyckliga par som kommer att få gifta sig i direktsändning med Lotta själv som vittne!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *