Bingospel gynnar butikerna

När en lokal gapar tom mitt i stan ger det ett tråkigt intryck, man frågar sig varför den står tom och varför ingen öppnar något där. Vi som jobbar på Brobergs bingo gav ett förslag om att flytta vår verksamhet upp till marknivå, då vi legat gömda i en källare i 14 år. Sagt och gjort, lokalen blev vår.

Till vår stora förvåning möttes vi av bitska kommentarer från olika håll, främst från andra cityhandlare som tyckte vi tagit en bra affärslokal. Då kan man inte låta bli att fundera över varför klädaffären som låg där innan inte var lönsam. Var det så att du ”Orolig” och andra kanske inte shoppade där tillräckligt?

Vi fick höra att det var skamligt att lägga en bingo mitt i stan. Det som är så lustigt är ju att vi i 14 år har legat mitt på gågatan men i en källare, men nu skulle vi ve och fasa synas! Vad är det för skamligt med dagbingo? Varför skäms inte folk när de köper bingolotter av de som står helt öppet utanför affärerna och säljer dem. Är våra bingokunder mindre värda? Spel som spel, vare sig det är på hästar, bingo eller lotto, eller?

Läs hela insändaren på halsingekuriren.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *