Bingon.com lottar ut presentkort på H&M

Bingon.com har en liten specialare så här i början av månaden: Om du gör en insättning på 200 kr eller mer senast torsdag 14 april så är du automatiskt med i dragningen av 6 presentkort från H&M med ett totalt värde av 3000kr

Visst skulle det vara roligt att få ge sig ut på en shoppingtur och inhandla en massa nya fräsha kläder? Ännu bättre skulle det väl vara om du slipper betala för kalaset! Bingon.com ger dig möjligheten att välja och vraka från H&M helt gratis. Missa inte chansen att förnya din garderob!

Varje insätting på 200 kr eller mer ger dig en lott i dragningen så ju fler insättningar du gör desto större chans har du att vinna ett presentkort!

Om du missat det så kan vi dessutom berätta att Bingon.com nu välkomnar nya spelare med hela 200% bingobonus på första insättningen. Om du sätter in 100 kr får du 200 kr helt GRATIS i välkomstpresent och du har sen alltså 300 kr att spela för. Du kan få upp till 2 000 kr i bonus vid första insättningen. Ju mer du sätter in desto högre blir din bonus! Du kan göra vad du vill med vinster från bonuspengar. Lycka till och tveka inte att göra första insättning i dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *