BingoLottos månadsfinal går i sommarens tecken

Äntligen har våren gjort entré. Och med den kommer också lusten att vistas utomhus. På lördag lottar BingoLotto ut grejer som sätter extra krydda på fritiden: bilar, båtar, husvagnar och motorcyklar ligger i vinstsäcken och väntar på nya adresser. Och för musiken står en trio som representerar var sin musikstil: Lasse Lindh, Umberto Marcato och Maria Möller.

– På lördag har vi en veritabel motorfrossa i programmet. Vi har flera bilar, båtar, husvagnar och motorcyklar som väntar på nya ägare. Naturligtvis ligger de "vanliga" vinsterna i form av chans till miljoner i kontanter också kvar, säger programledaren Rickard Olsson.

I helgens omgång av BingoLotto är det två herrar och en dam som står för de musikaliska framträdandena. Först ut är Lasse Lindh som är aktuell med det kritikerrosade albumet Pool. Lasse var också med i Melodifestivalen i våras med Du behöver aldrig mer vara rädd – en låt som haft stora framgångar på Trackslistan under våren.

Kvällens andre manlige artist, Umberto Marcato, tog under 60- och 70-talen bokstavligen hela världen med storm med låtar som Volare, Ciao Ciao Bambina och Quando quando. På lördag lämnar han hemstaden i italienska Padova för ett framträdande i BingoLotto.

Maria Möller är en klassiskt skolad mezzosopran vars repertoar sträcker sig från opera till rock. När sången inte lockar testar hon vingarna som skådespelerska, komiker och imitatör. Maria är aktuell med en egen show på Vasateatern i Stockholm och i höst väntar en Sverigeturné.

Förutom bilar, båtar, husvagnar och en skräddarsydd fiske- och äventyrsresa till Nordnorge finns det också miljoner i kontanter som ska lottas ut. I Superchanshjulet får en vinnare chans att snurra hem tre miljoner kronor. De tre som denna lördag får göra upp om ett snurr är Kenth Florin, Kungälv, Bertil Eklund, Almunge och Elisabeth Andersson, Lindesberg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *