BingoLotto travar på söndag

De båda rekordhållarna inom travsporten, Björn och Olle Goop, är gäster hos Lotta på söndag. De kommer naturligtvis att prata trav men också sättas på lite annorlunda prov. Vinnarskallarna har också inspirerat till många av veckans BingoLottovinster. På scen hittar vi fler framgångsrika killar – bandet Highlights som knipit den åtråvärda jokerplatsen i Melodifestivalen nästa år.

Björn och Olle Goop är två av Sveriges mest framgångsrika travkuskar genom tiderna. Björn är den som vunnit flest segrar under ett år och pappa Olle har varit en självklar gestalt i svensk travsport de senaste 40 åren. Men vem av dem är egentligen bäst? Det, och mycket annat kommer Lotta kommer att försöka klura ut på söndag när hon bekantar sig närmare med Björn och Olle.

Vinsterna denna söndag är färgade av Björn och Olles medverkan i programmet: En gammal klassiker, BingoLotto-hästen, gör comeback. Och det finns riktigt stor chans på travvinster när Björn och Olle väljer ut rätt hästar i ett skräddarsytt spelsystem. Och vinstregnet består av travresor till Göteborg, Stockholm, London, Paris och Dubai.

Bandet Highlights har haft bråda dagar i höst efter sin dundersuccé i Dansbandskampen. Och inte blir det lugnare till våren. Då kommer vi att kunna se dem i Melodifestivalen. Men redan på söndag har den som inte kan ge sig till tåls chans att se dem i BingoLotto där de framför låten The best part of me.

I den värmländska Lökeneskogen ligger Kils Ryttarförening. Föreningen har över 200 medlemmar och alla har de hästar som sitt stora intresse. Björn och Olle Goop, som sannerligen delar intresset och faktiskt bor nästgårds, har valt Kils Ryttarförening som mottagare av veckans föreningsbidrag på 10 000 kronor

En skånsk norrman som längtar till varmare trakter. Så kan veckans Finalspelare Finn Möller beskrivas. På söndag lämnar Finn sin rottweiler och bichon frisé hemma i Landskrona för att pröva lyckan i Lottas spelhåla, där tre miljoner kronor hägrar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *