BingoLotto tömmer vinstlagren

BingoLotto50 extra Volvobilar, en stuga på Öland, en lyxpool och en båt. Det är något av allt som går att vinna i säsongsfinalen av BingoLotto nu på söndag. Lotta kryddar dessutom vinstchanserna med flera solresor. Semesterräddaren Lotta hälsar alla föreningsvänner välkomna till stor fest i TV4, klockan 20.00 till 22.00.

Lagertömning. Det är vad Lotta har lovat på söndag. Bland sakerna som ska lottas ut hittar vi 50 extra Volvobilar, en stuga på Öland, en lyxpool, en båt och massor av solresor – utöver de vanliga vinsterna!

– Folkspel och Volvo är två varumärken som passar väldigt bra ihop. Vi är oerhört stolta och glada över att Folkspel valt ännu fler miljövänliga bilar av oss för att lotta ut, säger Thomas Andersson, VD för Volvo Personbilar Sverige AB.

Under hösten 08/våren 09 har Sveriges föreningar kunnat öka sina inkomster med 204 miljoner kronor – tack vare BingoLotto och dess spelare. Dessutom har 21 föreningar fått nya hedersprenumeranter vars lottöverskott går direkt tillbaka till föreningskassorna. Bland vårens hedersprenumeranter hittar vi Lill-Babs, Markoolio, Lars Lagerbäck och Lill Lindfors.

På musikscenen får vi njuta av både svensk pop och svenska visor. Alcazar framför låten Stay the Night, som hade premiär under vårens omgång av Melodifestivalen. Artisten och poeten Mats Paulsson lovordar den svenska sommaren och kommer att framföra Barfotavisan. Dessutom får vi se och höra Östen med resten.

På söndag gästas Lotta också av BingoLotto-spelare med tur! Färgfemman-vinnare som under våren vunnit stora vinster – samt BingoLottos gladaste Finalspelsvinnare – kommer på besök. Lotta blickar tillbaka och frågar dem om hur livet har förändrats sedan vinsterna.

Ledsen för att BingoLotto tar semester? Misströsta inte! Lotta är tillbaka den 22 juni med Lotta på Liseberg som sänds i TV4 under åtta sommarmåndagar.

Pressrelease från Newsdesk

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *