BingoLotto tillbaka till lördagar!

Den 5 januari 2008 gör Sveriges äldsta tv-lotteri debut på TV4 Plus. BingoLotto kommer då att för första gången på tre och ett halvt år återgå till sin ursprungliga sändningsdag – lördagar. BingoLotto, som varje vecka följs av en stor publik, tar därmed tillbaka tronen som Sveriges enda direktsända lördagsunderhållning med liveartister i studion.

– Äntligen är vi tillbaka i rutan på lördagar! säger programledaren Rickard Olsson. Det är utan tvekan helgens stora dag, då både vuxna och barn samlas framför tv:n och då ett underhållningsprogram av vår kaliber gör sig absolut bäst. Med start 2008 blir BingoLotto återigen en lördagsgodispåse för hela familjen.

Beskedet om att BingoLotto snart är tillbaka på lördagar tas emot med öppna armar av Sveriges föreningsliv. IK Sävehof är en av många klubbar som välkomnar satsningen.

-Det är en glädje för alla oss som har sålt lotter och följt programmet sedan starten för 16 år sedan. Att BingoLotto återigen sänds på lördagar kommer att öka suget efter lotterna. Följden blir ökade ekonomiska resurser som inte bara ger nya utvecklingsmöjligheter för vår klubb utan för svenskt föreningsliv i stort, säger Gertie Brandt, kansliansvarig på IK Sävehof.

Övergången till TV4 Plus sker i en tid då kanalen har etablerat sig på den svenska digital-tv-markanden. Efter årsskiftet sållar sig BingoLotto till skaran av kända program som tar klivet från TV4 till TV4 Plus.

-Vi är jätteglada att kunna erbjuda våra tittare en direktsänd lördagsunderhållning. På Plusen får Bingolotto en attraktivare sändningstid och en möjlighet att utvecklas och ta plats som kan göra programmet ännu bättre! Satsningen är ett led i att TV4 Plus är en kanal som växer och naturligt blir TV4:s andra kanal, säger Linda Grahn kanalchef TV4 Plus.

Efter BingoLottos övergång till TV4 Plus den 5 januari 2008 kommer Guldkvällar, påskprogram samt säsongsfinaler att sändas på TV4. Sändningstiderna för BingoLotto kommer att varieras efter säsong och årstid för att passa tittare och spelare på bästa sätt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *