BingoLotto PLUS värmer upp

På lördag, den 15 mars, är det premiär för BingoLottos nya program: BingoLotto PLUS med Lotta Engberg. Programmet blir en uppvärmning och ett komplement till det ordinarie BingoLotto. Det enda som behövs för att vara med och vinna är en spelplan som kompletteras med en vanlig bingolott.

BingoLotto PLUS är ett nytt program som kommer att sändas på lördagar klockan 18.00 i TV4:s nya kanal TV4 plus. Tanken är att programmet ska vara en uppvärmning före ordinarie BingoLotto för alla dem som verkligen gillar att spela bingo.

Det enda spelaren behöver för att vara med är sin vanliga bingolott, samt en spelplan som kommer att finnas tryckt i tre av landets fyra kvällstidningar (Expressen, GT och Kvällsposten) på lördagar, plus i dessa tidningars tv-bilagor.

Spelplanen består av två bingobrickor, som kompletteras med bingonummer från spelarens ordinarie bingolott. På så sätt får spelaren en helt ny bingobricka att använda i BingoLotto PLUS.

Spelplan med korsord
På spelplanen i kvällstidningarna finns det även ett korsord. Mycket av korsordet går att lösa redan före programmet, men några ord är så kallade "nyckelord" och går inte att klura ut utan ledtrådar. Dessa ledtrådar får spelaren i programmet, de har anknytning till programmets gäst och till musikinslagen och ges av Lotta Engberg. Mycket av Lottas samtal med gästerna kretsar just runt ledtrådarna i korsordet. Gästerna i programmet och musikinslagen kommer alltid att vara svenska. När nyckelorden är rätt lösta kan spelaren lägga ihop de markerade orden och få fram veckans hemliga ord.

Vinstplanen för BingoLotto PLUS är inte lika stor som i det ordinarie programmet, utan de vinstmöjligheterna som finns via telefoni och inskick blir en bonus till alla dem som köpt en vanlig bingolott. Priset på den ordinarie lotten kommer inte att höjas.

På söndagar klockan 10.00 visas en repris av BingoLotto PLUS i TV4. Vinstchanserna är lika stora då som i direktsändningen eftersom telefonslussen är bemannad även under reprisen.

Den 15 mars är det premiär! Lotta Engbergs första gäst i studion är Sten Nilsson från dansbandet ”Sten & Stanley”, som även står för musikinslaget.

Bingolottos hemsida

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *