BingoLotto med schlagergiganter

Ett modernt universalgeni. Så skulle man kunna beskriva Lottas gäst på söndag – Elisabet Höglund. Elisabet har en förmåga att bli bäst i nästan allt hon företar sig. Hon är en av våra mest respekterade politiska reportrar, hon har vunnit flera SM-guld i cykling och hennes oljemålningar och författarskap håller hög klass. Denna mångfald återspeglar sig dessutom på scen där Andra Generationen och schlagerkungen från Irland, Johnny Logan, står för tonerna.

Om Elisabet Höglund växt upp i dag skulle hon kallats för maskrosbarn. Trots en tuff start i livet har hon upplevt många framgångar – både privat och professionellt. Elisabet är kanske mest känd för sin karriär på SVT där hon arbetade som nyhetsreporter i 25 år. Vänner av TV4 har säkert också sett henne i Let´s Dance och nu senast i Förkväll. Men vad få vet är att hon under några år i början på sjuttiotalet var Sveriges främsta cyklist och att hon målar och skriver böcker. Vad är det som driver henne? Hur minns hon sin barndom? Och hur kom hon på att ta steget från cyklist till murvel? Lotta kommer även ta upp ämnet kärlek. Kärleken till maken Bosse, målningen och grekisk folkmusik.

Det senare har bandet Andra Generationen, som ställer upp i Melodifestivalen nästa år med Hippare Hoppare, tagit fasta på. De har kallat in förstärkning i sångerskan Maria Stellas och deras tolkning av Opa Nina Naj kommer att sprida grekisk feststämning i studion.

Men det blir även ”äkta” schlagermusik i studion denna afton. Kungen av Eurovision Song Contest, Johnny Logan, finns på scen för att sjunga vinnarlåtarna från 1980 och 1987; What´s another year och Hold med now.

Alla som är sugna att se Johnny Logan live bör överväga att köpa en bingolott. En av vinsterna i BingoLotto på söndag är en lyxig weekend i Stockholm med möjlighet att se On Stage på Globen där bland annat Johnny Logan, Taylor Dane, Tommy Nilsson med flera uppträder.

Sätra SK i Stockholm är en mycket speciell förening som specialiserat sig på flick- och damfotboll. Till helgen blir föreningen 10 000 kronor rikare då Elisabet Höglund skänker sitt föreningsbidrag till klubben.

Rut Andersson i Mora har några nervösa dagar framför sig. På söndag kommer hon nämligen att få chansen att spela Finalspelet med Lotta Engberg. Ett spel som kan ge henne tre miljoner kronor. Om turen helt lyser med sin frånvaro åker hon hem till Mora med 100 000 i bagaget.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *